Vår verksamhet handlar om människor. Vi vill därför vara en bra arbetsplats som attraherar och behåller rätt personer. Vi strävar efter att skapa utrymme för individuell utveckling och att våra medarbetare känner sig uppskattade, inkluderade och motiverade. Vår ambition är att Regis anställda ska återspegla mångfalden i vårt samhälle.

Vi sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm.

Nedan hittar du våra lediga tjänster

 

 

2019-05-20

Finskspråkig analys- och produktionsassistent till Årets Byrå Finland

Årets Byrå kartlägger hur nöjda Nordens största kommunikationsköpare är med sina byråer. Projektet genomförs i Sverige, Norge och Finland. I Finland expanderar studien och vi behöver därför en ny kollega som hjälper till att driva projektet framåt.

Du kommer att vara placerad på Regis kontor i centrala Stockholm. Ditt huvudsakliga fokus är att, tillsammans med projektledaren och produktionsteamet, driva Årets Byrå Finland. Du är med från ax till limpa. Arbetsuppgifterna kan bl.a. inkludera framställning av sifferunderlag och annat material, sammanställningar och analys, kundkontakt och översättning. Du kommer också att vara involverad i de andra projekten. Vissa resor kan även förekomma.

Som person är du positiv och flexibel. Du har en analytisk förmåga och är noggrann med ett detalj- och siffersinne. Du ingår i ett team där arbetsbelastningen stundtals kan vara hög. Vi ser därför gärna att du är stresstålig och resultatinriktad. Du är flytande inom finska och svenska, och talar god engelska.

Du ska ha högskoleutbildning inom relevant område.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start i augusti 2019.

Välkommen in med din ansökan senast 9 juni till therese.malmgren@regi.se.

 

2019-05-20

Extrajobb som mötesbokare

Vi söker en mötesbokare som kan avlasta våra kundansvariga med mötesbokningar inför Årets Byrå 2020. Telefonen är ditt främsta arbetsverktyg, du kommer att ringa till företag inom kommunikationsbranschen så vi ser gärna att du har erfarenhet av, och/eller intresse för marknaden.  I jobbet ingår även att uppdatera CRM-system samt kalenderhantering.

Vi söker dig som:

  • Är en social och positiv person som trivs med att prata med nya människor
  • Är resultatinriktad med förmågan att arbeta under eget ansvar mot uppsatta mål.
  • Är strukturerad och har förmåga att prioritera bland uppgifter
  • Är vältalig och har lätt för att uttrycka dig
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Andra nordiska språk är meriterande
  • Har tidigare erfarenhet av mötesbokning eller försäljning via telefon, och är van att prata med personer på ledningsnivå.

 Arbetstider och lön

Tjänsten är en behovsanställning och du kommer att arbeta ca 1-2 dagar i veckan under våren samt hösten.

Arbetet sker på vardagar under kontorstid.

Start omgående.

Fast timlön.

Välkommen in med din ansökan omgående till therese.malmgren@regi.se

 

Vill du praktisera hos oss?

Vårt mål är att fånga upp duktiga och trevliga talanger i tid, vilket innebär en möjlighet till framförallt extra timmar men även eventuell anställning efter praktikperioden.

Vad kommer du göra?

Du kommer främst att hjälpa Regis analysavdelning i det löpande insiktsarbetet, vilket innebär allt från att skapa enkäter till att sammanställa resultat och att korrekturläsa underlag. Arbetet kräver vana av både Excel och Powerpoint, då en stor del av arbetet kommer bestå av att gå igenom resultat och arbeta med register samt sätta samman presentationer. Arbetet kan även innebära att skriva olika texter, t.ex. inbjudningar till att delta i våra studier, texter till hemsidan m.m.

Vem är du?

Du studerar på ditt första eller andra år på universitetet, du kanske har eller kommer att läsa ett par kurser inom ekonomi, statistik, marknadsföring eller varför inte beteendevetenskap eller juridik? Som du märker har vi inga begränsningar vad gäller din studieinriktning, då vi tror att en bra blandning av kunskap bidrar till en bredare kompetens på hela företaget.

Viktigare för oss är att du arbetar effektivt och noggrant samt att du vill lära dig mer om oss och våra affärsområden. Eftersom arbetsuppgifterna kommer variera vill vi också att du ska ha lätt för att ta till dig nya erfarenheter, och om du har idéer kring hur arbetsmoment kan förbättras lär vi oss även mer än gärna av dig.

Du är positivt lagd och värdesätter att jobba i en glad och öppen atmosfär. Vi ser gärna utöver praktikperioden att du kan arbeta extra vid behov.

Låter det intressant?

Skicka ansökan märkt ”Praktikant” till milena.dabetic@regi.se. Vi anställer löpande.