Regi är ett företag som arbetar med researchbaserad analys och rådgivning för våra kunders ständiga förbättring, kvalitetssäkring och affärsutveckling. Genom vår specialisering på utvalda branscher förmedlar vi branschinsikter och framtidsspaningar till kommunikationsbyråer, advokatbyråer och börsbolag.

Vår verksamhet handlar om människor. Vi vill därför vara en bra arbetsplats som attraherar och behåller rätt personer. Vi strävar efter att skapa utrymme för individuell utveckling och att våra medarbetare känner sig uppskattade, inkluderade och motiverade. Vår ambition är att Regis anställda ska återspegla mångfalden i vårt samhälle.

Vi sitter i trevliga lokaler centralt i Gamla stan, Stockholm.

______________________________

JUNIOR PROJEKTASSISTENT FÖR VISSTIDSANSTÄLLNING 

Vi söker en person som kan arbeta heltid hos oss under perioden oktober 2017 – februari 2018.

Vad kommer du göra?

Du kommer att arbeta med Regis produktionsledning och stötta dem i deras arbete med sammanställning och analys. Arbetet består bland annat av att förbereda och skicka ut enkäter i våra enkätverktyg, sammanställa rapporter i Excel och Powerpoint, korrekturläsa samt övrigt registerarbete.

Vem är du?

Som person är du noggrann med ett detalj- och siffersinne. Du arbetar effektivt, är positivt lagd och värdesätter att jobba i en glad och öppen atmosfär. Du kommer att ingå i ett team där arbetsbelastningen stundtals kan vara hög. Vi ser därför att du är stresstålig och resultatinriktad då vi arbetar mot fasta deadlines. Det är även viktigt att du är flexibel och tycker om att arbeta i team. Vi ser gärna att du är en person som är uttåtriktad och oblyg då teamarbetet kräver det.

Du ska ha gymnasial utbildning och det är meriterande om du även har högskoleutbildning inom relevant område. Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Om du har kunskaper inom norska och finska är det ett plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har goda kunskaper inom Microsoft Office.

Låter det intressant?

Skicka ansökan snarast via mail till therese.malmgren@regi.se.

Lön:

Enligt överenskommelse.

______________________________

EXTRAPERSONAL

Vad kommer du göra?

Vi söker just nu personer med detalj- och siffersinne som kan stötta vårt duktiga produktionsteam. Arbetsuppgifterna kommer i första hand att inkludera korrektur och sammanställning av resultat inför våra leveranser av olika bransch- och kundrapporter. Arbetet kräver vana av både Excel och Powerpoint, då en stor del av arbetet kommer bestå av att gå igenom data och arbeta med register samt sätta samman presentationer.

Vem är du?

Du är positivt lagd och värdesätter att jobba i en glad och öppen atmosfär. Viktigt för oss är att du arbetar effektivt och noggrant samt att du vill lära dig mer om oss och våra affärsområden. Eftersom arbetsuppgifterna kommer variera vill vi också att du ska ha lätt för att ta till dig nya erfarenheter.

Låter det intressant?

Skicka ansökan via mail till therese.malmgren@regi.se. Vi anställer löpande.

Lön:

Enligt överenskommelse.

______________________________

PRAKTIKANTER

Regi erbjuder ett antal praktikplatser med start hösten 2017. Vårt mål är att fånga upp duktiga och trevliga talanger i tid, vilket innebär en möjlighet till framförallt extra timmar men även eventuell anställning efter praktikperioden.

Vad kommer du göra?

Du kommer främst att hjälpa Regis analysavdelning i det löpande insiktsarbetet, vilket innebär allt från att skapa enkäter till att sammanställa resultat och att korrekturläsa underlag. Arbetet kräver vana av både Excel och Powerpoint, då en stor del av arbetet kommer bestå av att gå igenom resultat och arbeta med register samt sätta samman presentationer. Arbetet kan även innebära att skriva olika texter, t.ex. inbjudningar till att delta i våra studier, texter till hemsidan m.m.

Vem är du?

Du studerar på ditt första eller andra år på universitetet, du kanske har eller kommer att läsa ett par kurser inom ekonomi, statistik, marknadsföring eller varför inte beteendevetenskap eller juridik? Som du märker har vi inga begränsningar vad gäller din studieinriktning, då vi tror att en bra blandning av kunskap bidrar till en bredare kompetens på hela företaget.

Viktigare för oss är att du arbetar effektivt och noggrant samt att du vill lära dig mer om oss och våra affärsområden. Eftersom arbetsuppgifterna kommer variera vill vi också att du ska ha lätt för att ta till dig nya erfarenheter, och om du har idéer kring hur arbetsmoment kan förbättras lär vi oss även mer än gärna av dig.

Du är positivt lagd och värdesätter att jobba i en glad och öppen atmosfär. Vi ser gärna utöver praktikperioden att du kan arbeta extra vid behov.

Låter det intressant?

Skicka ansökan märkt ”Praktikant” till milena.dabetic@regi.se. Vi anställer löpande.

Lön:

Timlön

______________________________

KVALIFICERADE TELEFONINTERVJUARE

Vi söker kontinuerligt duktiga telefonintervjuare som ska driva insamlingen av data för våra branschstudier. Vi söker personer som kan arbeta heltid/deltid (minst 20 h i veckan) under hösten med start i augusti. Studierna beräknas hållas öppna till slutet av november.

Vad kommer du göra?

Du kommer främst att hjälpa Regis analysavdelning i insamlingen av data, vilket innebär att du via telefon intervjuar respektive målgrupp under dagtid 08-17. Du kommer ingå i ett team som alla arbetar mot samma mål och stöttar varandra. Studierna pågår under hela året och under första veckan hålls utbildning i respektive system och intervjuteknik. Under hela perioden kommer du att få coachning av analysavdelningen.

Vem är du?

Eftersom vi genomför intervjuer även utanför Norden krävs att du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Självklar är du serviceintriktad, trivs att arbeta i team och använda telefon som ett verktyg. Det krävs även datorvana då du kommer arbeta i vårt insamlingssystem och i Excel.

Låter det intressant?

Skicka ansökan märkt ”Telefonintervjuare” till milena.dabetic@regi.se. Vi anställer löpande.

Lön:
Fast lön