Regi är ett företag som arbetar med researchbaserad analys och rådgivning för våra kunders ständiga förbättring, kvalitetssäkring och affärsutveckling. Genom vår specialisering på utvalda branscher förmedlar vi branschinsikter och framtidsspaningar till kommunikationsbyråer, advokatbyråer och börsbolag.

Vår verksamhet handlar om människor. Vi vill därför vara en bra arbetsplats som attraherar och behåller rätt personer. Vi strävar efter att skapa utrymme för individuell utveckling och att våra medarbetare känner sig uppskattade, inkluderade och motiverade. Vår ambition är att Regis anställda ska återspegla mångfalden i vårt samhälle.

Vi sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm.

 

______________________________

 

TELEFONINTERVJUARE UNDER NOVEMBER

Vi söker en Telefonintervjuare omgående som kan arbeta heltid hos oss under vecka 46-47.

Vad kommer du göra?

Du kommer delta i insamlingsarbetet för vår studie Årets Byrå som är Nordens största branschstudie inom kommunikationsbyråbranschen. Du kommer att kontakta personer på ledningsnivå (Marknadschefer, vd:ar) via telefon och tala främst svenska men även engelska. Du kommer att anteckna och dokumentera intervjuerna. Du rapporterar direkt till produktionsledaren på Regi.

Vem är du?

Som person är du utåtriktad, kontaktsökande och vältalig.  Du har lätt för att lära och sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av intervjuarbete sen tidigare och är van vid att tala med folk på ledningsnivå (dock inget krav). Du är strukturerad och har god datorvana med kunskap inom Excel. Du är flytande i svenska och har goda engelska-kunskaper i både tal och skrift.

Möjligheter till fortsatt extraarbete kan bli aktuellt för rätt kandidat.

Låter det intressant?

Skicka in din ansökan omgående till therese.malmgren@regi.se

 

PRAKTIKANTER

Vårt mål är att fånga upp duktiga och trevliga talanger i tid, vilket innebär en möjlighet till framförallt extra timmar men även eventuell anställning efter praktikperioden.

Vad kommer du göra?

Du kommer främst att hjälpa Regis analysavdelning i det löpande insiktsarbetet, vilket innebär allt från att skapa enkäter till att sammanställa resultat och att korrekturläsa underlag. Arbetet kräver vana av både Excel och Powerpoint, då en stor del av arbetet kommer bestå av att gå igenom resultat och arbeta med register samt sätta samman presentationer. Arbetet kan även innebära att skriva olika texter, t.ex. inbjudningar till att delta i våra studier, texter till hemsidan m.m.

Vem är du?

Du studerar på ditt första eller andra år på universitetet, du kanske har eller kommer att läsa ett par kurser inom ekonomi, statistik, marknadsföring eller varför inte beteendevetenskap eller juridik? Som du märker har vi inga begränsningar vad gäller din studieinriktning, då vi tror att en bra blandning av kunskap bidrar till en bredare kompetens på hela företaget.

Viktigare för oss är att du arbetar effektivt och noggrant samt att du vill lära dig mer om oss och våra affärsområden. Eftersom arbetsuppgifterna kommer variera vill vi också att du ska ha lätt för att ta till dig nya erfarenheter, och om du har idéer kring hur arbetsmoment kan förbättras lär vi oss även mer än gärna av dig.

Du är positivt lagd och värdesätter att jobba i en glad och öppen atmosfär. Vi ser gärna utöver praktikperioden att du kan arbeta extra vid behov.

Låter det intressant?

Skicka ansökan märkt ”Praktikant” till milena.dabetic@regi.se. Vi anställer löpande.