background-image

Välkommen till Regi!

SKRÄDDARSYDD OCH RELEVANT RESEARCH GIVET LÄGET MED COVID-19

Vi mäter och integrerar fortlöpande situationen med COVID-19 i alla våra studier. Vi är branschexperter och planerar och genomför kontinuerligt research inom Investor Relations, kommunikationsbranschen och på marknaden för affärsjuridik. Vi kan snabbt ta fram värdefull information för er och leverera inom någon dag.
Hör av dig till oss om hur vi kan bistå utifrån era specifika behov!

Nedan är exempel på vad vi gör just nu.

Pulsmätningar om läget bland analytiker, investerare, köpare av kommunikation och affärsjuridik. Vi tar tempen genom 3-6 frågor där resultatet levereras inom någon dag.

Skräddarsydda studier: Vad behöver du veta just nu? Från era egna kunder, leverantörer, investerare m fl. Vi genomför djupintervjuer och webenkäter på uppdrag kontinuerligt.

Medarbetare i kritiska situationer och post-kris. Vi har ett samarbete med specialister på krishantering och kan både ställa rätt frågor och skriva rekommendationer för resultatet. Vi genomför studierna anonymt vilket säkerställer maximal ärlighet utifrån medarbetarnas perspektiv.

Branschstudierna som är planerade till hösten 2020 kommer att vara extra viktiga givet läget. Vi kommer att ha med relevanta frågor utifrån höstens situation.

Regi arbetar med researchbaserad analys och konsultativ rådgivning som ger ständig förbättring, kvalitetssäkring och affärsutveckling för att utveckla våra kunders verksamhet.

Vi har under många år arbetat mot specifika branscher och framförallt research och konsulting inom B2B och har stor kunskap om dessa. Genom big data får vi många jämförelsepunkter och den stora mängden data ger oss möjlighet att identifiera trender, samband och viktiga skillnader.

Metodiken garanterar ingående analys och faktastyrd insikt i våra kunders verklighet. Resultatet blir väl underbyggda råd.

Det kan gälla relationen mellan köpare och rådgivare, medarbetarnöjdhet, ledarskapsutvärdering, projektuppföljning, varumärkesutvärdering, perception studies, workshops eller andra helt skräddarsydda uppdrag.

”Under de år som gått har vikten av väl underbyggda insikter och goda råd från en validerad målgrupp bara blivit tydligare. Det kostar helt enkelt alldeles för mycket pengar att ta fel beslut. Jag vet också att Regi kan hjälpa många verksamheter att undvika det. Regis hjärta har alltid brunnit för insiktsarbetet och bra insiktsarbete har stort värde när det sedan används i verksamheten.”

Robert Skölfman, vd och grundare

Oavsett uppdrag vet vi efter snart 21 år hur mångas åsikter blir skarpa insikter.