Nu inleder Sveriges Bolagsjurister och Regi ett samarbete inom ramen för branschstudien Årets Advokatbyrå. Målsättningen för samarbetet är att synliggöra flera viktiga branschinsikter och främja relationen mellan bolagsjurister och byråer.

Inom ramen för samarbetet kommer SBJ att:

  • Bidra med sin expertis till studiernas frågeområden
  • Kommunicera om studien och dess roll som mätinstrument i relationen mellan klienter och byråer
  • Publicera viktiga branschresultat och goda prestationer i sina kanaler
  • Representera klientsidan i det event som hålls i samband med att branschinsikter och utmärkelser lanseras i februari.

”Sveriges Bolagsjurister arbetar för att stöda och stärka bolagsjurister i deras yrkesroll. Ett bra samarbete mellan juristen och de advokatbyråer som anlitas är av stor vikt. Regis studier fördjupar sig i detta samarbete och alla insikter som kan leda till förbättring och utveckling ser vi som en fördel för våra medlemmar och för branschen i stort. Vi ser fram emot att samarbeta kring branschstudien och att bidra till att viktiga slutsatser når fler.”

- Caroline Falconer, Sveriges Bolagsjurister

”Vi på Regi är mycket glada över att fördjupa utbytet med en av branschens viktigaste klientgrupper. Bolagsjuristerna står på branschnivå för en tredjedel av relationerna med advokatbyråerna och hanterar ofta mycket omfattande projekt. Som representant för ett stort antal jurister ser vi Sveriges Bolagsjurister som en utmärkt samarbetspartner för att ytterligare lyfta branschinsikter till både klienter och byråer”  

- Sara Kallin, Business Director på Regi

Fler nyheter

Mycket mer än en tävling: ”Årets Byrå har gett oss nya insikter – och fler kunder”

Mycket mer än en tävling: ”Årets Byrå har gett oss nya insikter – och fler kunder”. För reklambyrån Sweet gav medverkan i Årets Byrå viktiga insikter –...
2023 - 12 - 13

Ny kategori i Årets Byrå 2024: Performance Marketing

Regi breddar den digitala kategoriportföljen och bryter ut Performance Marketing till en ny kategori i kund- och branschstudien Årets Byrå.
2023 - 09 - 15

6 insikter efter 25 år i byråbranschen

En bransch som är i ständig förändring, prispress, uppköp och fusioner, konkurrens och utmaningar att hitta kompetent personal är något som byråbransch...
2023 - 03 - 13