Missade du webbinariet om hur klienterna påverkar jämställdheten på advokatbyråerna som hölls hos JP Infonet i juni? Varmt välkommen att titta på den spännande sändningen här!

Diskussionen baserades på bl a branschresultat från Regi Research & Strategis årliga klient- och branschstudie Årets Advokatbyrå och en fördjupningsrapport som är resultatet av ett samarbete mellan Regi, Cirio och arbetspsykolog Jens Näsström. Med stöd i enkätfasen från Sveriges BolagsJurister.

Fördjupningsrapporten kan du ladda ner i pdf-form här.

Vi öppnade under webbinariet upp för dialog med deltagarna för att tillsammans komma fram till konkreta aktiviteter som klienter och byråer kan göra för att driva på utvecklingen.

Den viktiga frågan om jämställdhet på advokatbyråer och i branschen som helhet fortsätter att bevakas i Regis studier under hösten 2022.

Fler nyheter

Mycket mer än en tävling: ”Årets Byrå har gett oss nya insikter – och fler kunder”

Mycket mer än en tävling: ”Årets Byrå har gett oss nya insikter – och fler kunder”. För reklambyrån Sweet gav medverkan i Årets Byrå viktiga insikter –...
2023 - 12 - 13

Ny kategori i Årets Byrå 2024: Performance Marketing

Regi breddar den digitala kategoriportföljen och bryter ut Performance Marketing till en ny kategori i kund- och branschstudien Årets Byrå.
2023 - 09 - 15

6 insikter efter 25 år i byråbranschen

En bransch som är i ständig förändring, prispress, uppköp och fusioner, konkurrens och utmaningar att hitta kompetent personal är något som byråbransch...
2023 - 03 - 13